SPAM, förlaget med positiv attityd. Och med glimten i ögat!


PerMartinsson-v

SPAM är ett förlag som skiljer sig. Förlaget kom till därför att några ”drakar” var för stora. Böcker ska kunna ges ut, utan krångel. Ägaren, ”förläggaren”, ”författaren”, ”förlagsdirektören”, osv vill tjäna pengar men INTE till varje pris!

Det är många som skriver. KUL! Det är några som inte lyckas. SYND! Många av de som skriver får aldrig sitt material utgivet. SYND! En del är uppkäftiga och ger ut materialet på eget förlag. KUL!

Alla vi som fått möjligheten att få sin bok tryckt och utgiven (om än i mycket liten upplaga) vet känslan av vad det innebär att få se sin text i bokform.

SPAM bokförlag ger dig chansen att få uppleva detta. Kanske blir det ingen storsäljare, kanske du inte tjänar pengar, kanske blir det + – noll (RISKEN är stor för att det kan bli lite mindre än noll). Kanhända det ”bara är de närmast sörjande” som får/köper ett exemplar. Du har i alla fall fått se ditt alster i tryck.

TVEKA INTE, ta kontakt så diskuterar vi olika alternativ till en färdig bok.

Har du inte försökt har du heller inte misslyckats. Har du försökt har du kanske inte lyckats. Du har i alla fall LYCKATS bli en erfarenhet rikare.

En av förlagets DEVISER är: En bok är en bok, är en bok, är en bok, en läsplatta – platt intet. Det betyder att vi gillar fysiska böcker betydligt mera än de ”digitala”.  Böcker, fysiska, är en prydnad i bokhyllan och det är en go känsla att hålla en bok i handen, det är liksom lite mera då. Den som har läst Zafón vet förstås att det finns ett ställe i Barcelona där ALLA böcker samlas. Vi kommer även att satsa på e-böcker, så småningom.


Senaste från webbshoppen

Varukorg

Om Per Martinsson

PerMartinsson

Jag gillar möten. Jag gillar att göra skillnad. SPAM är förlaget som skiljer sig. Jag gillar att skapa kul saker även om jag inte är så rolig alltid. Jag har glimten i ögat, oftast. Mitt främsta motto: Mångfalden tillför mera än Enfalden.

 Per Martinsson