Länkar

 

 http://favoritboken.se/

Favoritboken har ett lysande koncept; du kan beställa en Personlig Sagobok med dig själv eller någon annan person som du har kär, ett barn, som huvudperson. Dessutom kan du få med ytterligare några nära personer. Du har möjlighet att få välja upp till åtta olika namn på personer som deltar i berättelsen. På Favoritboken är man dessutom väldigt snabba, från beställning (en söndag) till leverans FYRA dagar senare! Den Personliga Sagoboken är också en unik doppresent där man kan ge barnet en dedikation; en personlig hälsning som du vill ha den och som trycks på inlagans första sida. Det som är väldigt speciellt med Favoritboken är att Angelica, som äger och driver denna, binder in boken för hand vilket hon är helt ensam om i Sverige, i alla fall bland personliga sagoböcker. På favoritboken är man mån om att det ska bli rätt och har därför en dialog med kunderna.

www.lottawannersblogg.com

Lotta bloggar på ett väldigt varmt och tilltalande sätt, oftast väldigt poetiskt. Hon skriver dikter och poesi. Vackra bilder understryker texterna. Lotta tecknar och målar, någon novell hinns också med. Annars studerar hon för tillfället Etnologi vid Umeå universitet. När hon inte engagerar sig i sin familj med vad det innebär har hon dessutom vänligheten att bistå SPAM med både det ena som förbättrandet av denna nya sida, nyhetsbrev, Twitter och det andra, mera lär visst vara på gång. Besök denna speciella, varma, vänliga och mänskliga människas blogg. Läs där och få inspiration.

http://www.bildjaana.blogg.se

Jaana är utbildad konstnär som målar det mesta som kommer i hennes väg även om hon föredrar olja och akvarell. Jaana illustrerar dessutom böcker, Kenneth A till Ö är ett exempel. Jaana erbjuder och håller kurser i olika måleritekniker.

www.irsmide.se

Saker och ting som gör skillnad!

Järnkonst efter dina och mina önskemål.

IR-Smide har sysslat med järnkonst i ca 25 år!
Vi tillverkar allt från kyrkokonst, ljusstakar, trädgårdskonst, tavelkonst, väggdekorationer till grindar, räcken, nyttoprylar mm.

Vi kombinerar gärna järn, sten och trä!

www.radratt.se

Juridisk rådgivning – Företagsrådgivning, familjerätt, Äktenskapsförord, Skilsmässa, m.m. Geografiskt placerade i Olofström och Kristianstad.

www.roqmedia.se

Webdesign, Foto.

www.saloonlonghorn.se

På Saloon Longhorn arrangerar vi fester i olika konstellationer i Westernstil

www.ekoxenshvb.se

På Ekoxen finns det personal dygnet runt. Ungdomar på Ekoxen bor i eget rum som har bas – utrustning samt TV och stereo. Alla ungdomar har daglig sysselsättning som t ex kan bestå av skola, praktik eller annan sysselsättning på Ekoxen. Vid läxläsning eller vid behov av hemundervisning finns det en mindre lokal inredd för utbildning.

www.evalenaedholm.se