Antikvariat

Välkommen till mitt lilla antikvariat. Böcker har alltid varit min stora passion. I tidig ungdom ville jag ha ett bibliotek i mitt rum, med bokhyllor från golv till tak. Den ”riktiga drömmen” var att ha ett stort hus och där ett särskilt rum med hyllor fyllda av böcker längs väggarna, där skulle det också finnas behaglig belysning, lampor till bokhyllorna, öronlappsfåtöljer, och läsbelysning. När jag flyttade till den första lägenheten var det, som nygift, lite si och så med böcker och bibliotek. Det fanns annat som behövde prioriteras. Drömmen om biblioteket upphörde aldrig och under årens lopp har en inte föraktfull samling hopat sig. Jag har nyare böcker, äldre böcker och gamla böcker, någon enstaka är ”riktigt gammal”. I takt med minskade utrymmen, beroende på omständigheter, har min samling för ganska länge sedan nått sin övre gräns (jag köper fortfarande nytt, jag kan INTE låta bli!) och nu behöver de ”annat”. Det är min bestämda uppfattning och har som en del i min passion alltid varit: böcker får ALDRIG KASTAS eller på något annat sätt förstöras. Därför startar jag nu detta antikvariat med en innerlig önskan om att ”mina böcker” ska hitta ett nytt hem. Och det kommer MERA…

De allra flesta av böckerna har god eller mycket god kvalitet och de flesta är prissatta efter jämförelse. Frakt- och paketkostnad tillkommer och standard priset är 55: -. Jag kommer alltid att leta efter och använda mig av det billigaste alternativet men det finns även någon bok som är i större format, exempelvis Kronstams vinbok där frakt och paketering kan bli något dyrare. Du är ALLTID välkommen med dina synpunkter, klagan såväl som beröm! Klagar du så vill jag lösa detta efter bästa förmåga och i samförstånd med dig.

Du beställer på följande sätt: Klicka på HANDLA så orienterar du dig fram. Det finns en kortare beskrivning om varje bok. Vill du veta något mera så sänder du en kommentar till mig på mailto:info@bokforlagetspam.se